Campus di Cremona | Laurea magistrale in Food processing: innovation and tradition
Condividi su:
L’Università Cattolica del Sacro Cuore, per iniziativa della Facoltà di Scienze agrarie, alimentari e ambientali e con il sostegno della Fondazione Romeo ed Enrica Invernizzi bandisce, per l’a.a. 2024/2025, un concorso per l’assegnazione di n. 2 borse di studio:
da attribuirsi a studenti che si iscriveranno al primo o al secondo anno del corso di laurea magistrale in Food Processing: Innovation and tradition presso la Facoltà di Scienze agrarie, alimentari e ambientali dell’Università Cattolica del Sacro Cuore – Campus di Cremona.
Università Cattolica del Sacro Cuore, on the initiative of the Faculty of Agriculture, Food and Environmental Sciences and with the support of the Romeo and Enrica Invernizzi Foundation announces, for the a.y. 2024/2025, a competition to award 2 scholarships:
to be awarded to students who will enroll in the first or second year of the graduate degree programme in Food Processing: Innovation and tradition of the Faculty of Agriculture, Food and Environmental Sciences at Università Cattolica del Sacro Cuore - Cremona Campus.